Συνταγή επιτυχίας 

επιπλέον δείγμα κειμένου

A Recipe for Success  A Recipe for Success 
Edwin Van Der Heijden
Vice President of Hospitality & Food Service North America
Aug 14, 2020

Στην Diversey, είμαστε παθιασμένοι με την καθαριότητα και τον αντίκτυπό της σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών εστίασης. Για παράδειγμα, οι βρώμικες επιφάνειες στους χώρους υποδοχής του κοινού και στους χώρους του προσωπικού μπορούν να θέσουν τους πελάτες σε κίνδυνο για τροφιμογενή νοσήματα ή να αφήσουν μια «πικρή γεύση» για την επιχείρησή σας. 

 

Υπάρχουν πολύτιμα μαθήματα που μπορείτε να πάρετε και να προσαρμόσετε στις δικές σας περιστάσεις για την επιτυχή λειτουργία του εστιατορίου σας ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας εστίασης. Οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις είναι εκείνες που καταφέρνουν να αξιοποιήσουν όσα οι άλλοι τείνουν να παραβλέπουν.

 

Αξιοποιήστε το πάθος σας: Το παν στην εστίαση είναι η παροχή καλού φαγητού και κορυφαίας εξυπηρέτησης στους πελάτες σας. Όταν έχετε πάθος για αυτό που κάνετε, είναι πιο πιθανό να είστε δημιουργικοί και πρόθυμοι να καινοτομήσετε, κάτι που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προσδοκίες των πελατών. Το πάθος καλλιεργεί επίσης ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει τις ομάδες σας να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε έναν κλάδο με υψηλό δείκτη κινητικότητας και αντικατάστασης προσωπικού.  

 

Δώστε σημασία στο ευρύτερο πλαίσιο: Είτε επιβλέπετε μία μόνο είτε περισσότερες μονάδες εστίασης, οι διαδικασίες λειτουργίας σας εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Η βιωσιμότητα δεν είναι απλά μια λέξη, αλλά μια σημαντική επιχειρηματική στρατηγική για την ενδυνάμωση της εταιρείας σας και την απόκτηση της εμπιστοσύνης και της στήριξης των καταναλωτών. Ο τομέας της εστίασης έχει μια μοναδική ευκαιρία να κάνει τη διαφορά στα απορρίμματα τροφίμων, ένα αυξανόμενο πρόβλημα παγκοσμίως. Θέστε στόχους βιωσιμότητας για την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας υπόψη πως συσκευάζονται, αποθηκεύονται, χρησιμοποιούνται και απορρίπτονται τα τρόφιμα και πόσο νερό και ενέργεια καταναλώνεται στην κουζίνα σας. Αναζητήστε καινοτομίες και λύσεις που θα απλοποιήσουν τις διαδικασίες σας.

 

Χρησιμοποιήστε την καινοτομία προς όφελό σας: Ο κλάδος μαζική εστίασης σήμερα διαφέρει κατά πολύ από εκείνον του παρελθόντος. Μερικά παραδείγματα καινοτομίας περιλαμβάνουν την εγκατάσταση μηχανημάτων παραγγελίας σελφ σέρβις, τη χρήση εφαρμογών που επιτρέπουν ευκολότερη παραλαβή και παράδοση και την τοποθέτηση λύσεων που βασίζονται στο Internet of Things στην κουζίνα, όπως το Diversey’s IntelliDish™, για τη διαχείριση των θερμοκρασιών των πλυντηρίων πιάτων και της συμμόρφωσης με τους κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων. Ανεξάρτητα από το αν η καινοτομία που θα υιοθετήσετε είναι άμεσα ορατή στους πελάτες ή αφορά κυρίως τους χώρους του προσωπικού, θα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση, να παρέχει απόδοση της επένδυσης και να προσφέρει επιπλέον οφέλη, όπως μεγαλύτερη συμμετοχή των πελατών, βελτίωση της εξυπηρέτησης και διαχείριση της καθαριότητας του εστιατορίου.