Κατανοούμε ότι χρειάζεστε περισσότερα από απλά προϊόντα για να διατηρήσετε ένα ασφαλές, υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης.

 

Ως παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των εκπαιδευτικών λύσεων, τα καινοτόμα χημικά, εργαλεία και οι μηχανές της Diversey ενσωματώνονται με τα προγράμματά μας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη μεγιστοποίηση της αξίας. Για τους πελάτες μας, είμαστε ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων που βασίζεται στις γνώσεις χιλιάδων επιστημόνων, μηχανικών, καθώς και ειδικών εξοπλισμού, εφαρμογών και βιομηχανίας, οι οποίοι εργάζονται σε υπερσύγχρονα εργαστήρια αφιερωμένα στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

 

Critical Business Needs

 

Λύσεις Σχεδιασμένες για την Εκπαίδευση

Κάθε μέρα, πάνω από 55 εκατομμύρια μαθητές και 7 εκατομμύρια προσωπικό βρίσκονται σε περισσότερα από 130.000 δημόσια και ιδιωτικά σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατά μέσο όρο, ο καθένας τους χάνει περίπου 5 ημέρες ετησίως λόγω ασθένειας και συνολικά χάνονται 285 εκατομμύρια σχολικές ημέρες. Μελέτες έδειξαν ότι οι χρόνιοι απόντες μαθητές είναι 7,4 φορές πιο πιθανό να εγκαταλείψουν το σχολείο και οι απόντες καθηγητές κοστίζουν στο τομέα της εκπαίδεδυσης πάνω από 25 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως. Είναι σημαντικό λοιπόν να επενδύσουμε σε αποδεδειγμένα, αξιόπιστα προϊόντα.

Γι 'αυτό η Diversey συνεχίζει να αναπτύσσει λύσεις που αντιμετωπίζουν βασικά ζητήματα υγιεινής και υγιεινής στα σχολεία μας.

  • Λειτουργική Αποδοτικότητα
  • Πρόληψη Λοιμόξεων
  • Ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου

 

Λειτουργική Αποδοτικότητα

Το ολοκληρωμένο μας χαρτοφυλάκιο έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί λιγότερα χημικά, λιγότερα απόβλητα και λιγότερο κόστος. Εξετάζουμε ολόκληρο το κόστος καθαρισμού από την εργασία έως τις προμήθειες, την ποιότητα και το κεφάλαιο. Με κάθε βήμα μας σας βοηθάμε να κάνετε τις λειτουργίες σας πιο λιτές, πιο πράσινες και πιο οικονομικές.

 

Πρόληψη Λοιμόξεων στα Σχολεία

Ο κίνδυνος μόλυνσης από παθογόνους μικροοργανισμούς του ευρύ κοινού είναι μια διαρκώς παρούσα και σοβαρή απειλή. Καθώς τα παθογόνα εξελίσσονται πάντα, δεν είναι πάντα σαφές πού βρίσκονται οι κίνδυνοι και πώς να μετριαστεί η απειλή τους. Στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις, η πρόληψη της μετάδοσης ασθενειών αποτελεί σημαντικό μέρος της καλής διαχείρισης των εγκαταστάσεων. Συνήθως, διατίθενται λιγότεροι πόροι για την πρόληψη λοιμώξεων και υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση στην εκπαίδευση για την πρόληψη λοιμώξεων.

Τα σχολεία είναι καταφύγια παθογόνων όπως η γρίπη, ο νοροϊός και ο ρινοϊός που μπορούν να εξαπλωθούν γρήγορα, χωρίς προειδοποίηση μέσω του σχολικού πληθυσμού που οδηγεί σε ασθένειες και σε απουσία από τις σχολικές αίθουσες. Οι αποτελεσματικές πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης βοηθούν στην εξάλειψη των εστιών μόλυνσης μειώνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης. Το σπάσιμο της αλυσίδας λοίμωξης με την απολύμανση επιφανειών είναι απαραίτητο για την πρόληψη των εστιών και την παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για μαθητές, επισκέπτες και προσωπικό.

 

Ποιότητα Αέρα Εσωτερικού Χώρου

Σε συνεργασία με το GREENGUARD Environmental Institute (GEI), κοιτάξαμε πέρα από τα προϊόντα και σχεδιάσαμε ένα σύστημα καθαρισμού που προάγει την καλή ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου. Η ποιότητα του εσωτερικού αέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα στη ζωή μας σήμερα. Οι ασθένειες που συνδέονται με την ποιότητα του εσωτερικού αέρα περιλαμβάνουν το άσθμα, τις αλλεργίες και άλλες πνευμονικές παθήσεις. Γι 'αυτό αναπτύξαμε το πρόγραμμα Healthy High Performance Cleaning (HHPC). Η GEI αξιολόγησε το πρόγραμμα HHPC χρησιμοποιώντας τα αυστηρά κριτήρια πιστοποίησης GREENGUARD Gold για να μετρήσει την επίδραση του καθαρισμού στην ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου. Η Diversey είναι η πρώτη εταιρεία που διαθέτει πιστοποιημένο σύστημα καθαρισμού για την ποιότητα αέρα εσωτερικού χώρου.