Πρόληψη Λοιμώξεων
Μειώστε τους κινδύνους. Βελτιώστε τα αποτελέσματα.

Thumbnail Thumbnail

Παρέχουμε τεκμηριωμένες λύσεις για τη μείωση των λοιμώξεων και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων, για έναν υγιέστερο κόσμο.

Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας περιλαμβάνει συνεχή εκπαίδευση και λύσεις για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων αναγκών, την διευκόλυνση αντιμετώπισης έκδηλων αναγκών καθαρισμού και απολύμανσης και την παροχή προϊόντων που όχι μόνο βελτιώνουν την ασφάλεια των ασθενών, αλλά και αυξάνουν την παραγωγικότητα του ιατρικού προσωπικού, μειώνοντας το συνολικό κόστος περίθαλψης. Αυτές οι συνιστώσες είναι πρωταρχικής σημασίας για την προώθηση συνεχούς βελτίωσης.

 

Ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων για την πρόληψη των λοιμώξεων

DiverseyΗ Diversey παρέχει προϊόντα σε πλήθος αγορών, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού και απολύμανσης και την and πατενταρισμένη τεχνολογία Accelerated Hydrogen Peroxide® (AHP®) που εξασφαλίζει ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα και βιωσιμότητα. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα προϊόντων αποτελεσματικού και υπεύθυνου καθαρισμού και απολύμανσης επιφανειών για το προσωπικό και τους τελικούς χρήστες. Οι λύσεις μας για την πρόληψη των λοιμώξεων παρέχουν αυξημένη παραγωγικότητα και ασφάλεια για τους ασθενείς, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ασφαλέστερων και ικανοποιητικότερων συνθηκών περίθαλψης. 

Oxivir: Ξαναγράφουμε τους κανόνες για τα απολυμαντικά

OxivirΤα Καθαριστικά-Απολυμαντικά προϊόντα Oxivir είναι μια εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών απολυμαντικών. Προσφέρουν απολύμανση ταχείας δράσης και ευρέος φάσματος με ενισχυμένη καθαριστική ισχύ και είναι φιλικά προς το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς, και ταυτόχρονα απαλά για τις περισσότερες επιφάνειες. Με υπεροξείδιο του υδρογόνου ως ενεργό συστατικό, διασπώνται σε νερό και οξυγόνο μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μετά τη χρήση.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

Λύσεις υγιεινής χεριών με IntelliCare: Πιο έξυπνη σχεδίαση και βιώσιμη φροντίδα

Η κατανόηση της σημασίας της υγιεινής των χεριών στην πρόληψη των λοιμώξεων είναι παράγοντας-κλειδί για την παροχή ασφαλών λύσεων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες χρήσης του ιατρικού προσωπικού. Η σειρά IntelliCare περιλαμβάνει την πρώτη υβριδική δοσομετρική αντλία (dispenser) παγκοσμίως. Η ανέπαφη αυτή αντλία ενισχύει τη συμμόρφωση, μεταβαίνοντας ομαλά σε μη αυτόματη λειτουργία σε περίπτωση εξάντλησης των μπαταριών.

 

 IntelliCare: Πιο έξυπνη σχεδίαση και βιώσιμη φροντίδα

IntelliCareΩς η πρώτη υβριδική δοσομετρική αντλία (dispenser) παγκοσμίως, η ανέπαφη αυτή αντλία ενισχύει τη συμμόρφωση στα πρότυπα υγιεινής, μεταβαίνοντας ομαλά σε χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση εξάντλησης των μπαταριών.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.