Φροντίδα Οροφοκομίας
Από την άφιξη μέχρι την αναχώρηση, κάθε λεπτό μετράει.

Thumbnail Thumbnail

Η ολοκλήρωση της καθαριότητας των δωματίων πρέπει να είναι γρήγορη, αποδοτική και άψογη, για την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας στον επόμενο πελάτη σας.

 

Ό,τι κάνουμε συνδέεται με την ικανοποίηση των επισκεπτών σας, τη βιωσιμότητα και αποδοτικότητα των λειτουργιών σας. Για να παραμένουμε πάντοτε ένα βήμα μπροστά, πήραμε την πολύ επιτυχημένη σειρά μας, Room Care™, και την ανανεώσαμε.

 

Βελτιώσαμε την απόδοση των κορυφαίων σε αξιολογήσεις χημικών προϊόντων μας. Η δοσολόγησή τους γίνεται πλέον μέσω ασφαλών και ελεγχόμενων δοσομετρικών συστημάτων σε υψηλότερες συγκεντρώσεις. Ταχύτερος, αποδοτικότερος και πιο βιώσιμος καθαρισμός, χωρίς επιβαρύνσεις στην ικανοποίηση των πελατών ή στις λειτουργικές δαπάνες. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πλέον ενιαίο άρωμα φρεσκάδας. Το πρώτο πράγμα που θα υποδέχεται τους επισκέπτες σας θα είναι ένα φιλόξενο άρωμα στο δωμάτιο.   

 

Οι μεθοδολογίες καθαρισμού που εφαρμόζουμε και η χρήση των καλύτερων εργαλείων μεγιστοποιούν την αποδοτικότητα των χημικών προϊόντων Room Care™ και βοηθούν τις υπηρεσίες housekeeping να παραμείνουν απλές και αποτελεσματικές. Μία υποψία σκόνης ή ένας θαμπός νιπτήρας μπορούν να αμαυρώσουν τη φήμη σας.

 

Έχουμε μετατρέψει τον καθημερινό καθαρισμό σε εξειδικευμένο καθαρισμό περιοχών. Η στοχευμένη ικανοποίηση των επισκεπτών κρύβεται στις λεπτομέρειες των καθαρισμένων επιφανειών.

 

Τέλος, κάθε δωμάτιο ξενοδοχείου μπορεί να καθαριστεί πλήρως με συμπυκνωμένα χημικά προϊόντα με οικολογική πιστοποίηση σε συνδυασμό με τον νέο καλαθάκι καμαριέρας που έχει ανασχεδιαστεί έξυπνα και εργονομικά με βιοδιασπώμενα υλικά. Η ιδανική λύση για πελάτες που θέλουν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα και να πετύχουν στόχους υψηλής βιωσιμότητας.

 

Το Room Care™ δεύτερης γενιάς αποτελεί πλέον το ορόσημο μιας κορυφαίας λύσης ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθαριότητας.