Ο έμπιστος συνεργάτης σας για τη φροντίδα των δαπέδων

Thumbnail Thumbnail

Ηγέτης του κλάδου με ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας δαπέδων για πάνω από έναν αιώνα.

Η Diversey κάνει τη διαφορά, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και όχι μεμονωμένα προϊόντα. Σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες απόδοσης και βοηθούν τους πελάτες μας στην επίτευξη των στόχων τους για τη φροντίδα δαπέδων μέσα από πολυετή γνώση, εμπειρία και ηγετική θέση στο χώρο.

 

Συνδυάζοντας πρωτοποριακά χημικά προϊόντα, εργαλεία εφαρμογής, μηχανήματα και ασύγκριτη υποστήριξη, οι λύσεις που προσφέρει η Diversey παρέχουν πιο βιώσιμα, πιο αξιόπιστα και πιο ποιοτικά αποτελέσματα με το ελάχιστο δυνατό συνολικό κόστος.

 

Αδιαμφισβήτητη ηγετική θέση στην επαγγελματική αγορά Φροντίδας Δαπέδων

Οι αποτελεσματικές λύσεις φροντίδας δαπέδων ξεκινούν με την κατανόηση των αναγκών των σημερινών χρηστών. Ως η μόνη εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας δαπέδων με χημικά προϊόντα, εργαλεία εφαρμογής, έξυπνες μηχανές, εκπαίδευση και υποστήριξη, η Diversey είναι ο έμπιστος συνεργάτης σας για ολοκληρωμένες λύσεις. Με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και ποικίλα προγράμματα, βοηθάμε τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους στη φροντίδα δαπέδων, προσφέροντας καλύτερη εμφάνιση και μεγαλύτερη αποδοτικότητα, βιωσιμότητα και ασφάλεια.

 

Τεχνογνωσία και υποστήριξη για φροντίδα δαπέδων ανώτερης ποιότητας

Ως ηγέτης του κλάδου, μετράμε την επιτυχία μέσα από την ικανότητά μας να βοηθάμε τους πελάτες μας να προστατεύσουν τη φήμη και την κερδοφορία τους. Γι' αυτό, κάθε λύση της Diversey βασίζεται στην ασύγκριτη εμπειρία μας και στην αξιοποίηση της τεχνογνωσίας μας στη φροντίδα δαπέδων, για τη δημιουργία του πιο ολοκληρωμένου δικτύου υποστήριξης στην αγορά.

  • Η καλύτερη επιτόπια εκπαίδευση στο κλάδο
  • Ανάπτυξη εξατομικευμένων προγραμμάτων
  • Άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων
  • Προγράμματα ασφάλειας