Συνεργεία Καθαρισμού

Thumbnail Thumbnail

Η Diversey δεν περιορίζεται απλώς σε προϊόντα, αλλά προσφέρει καινοτόμες λύσεις που δημιουργούν αξία για τα συνεργεία καθαρισμού.

 

Η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας δημόσιων κτιρίων στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ανεξαρτήτως αν το ζητούμενο είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, η βιωσιμότητα ή η ποιότητα, οι πελάτες απλώς περιμένουν περισσότερα. Ως παγκόσμιος ηγέτης στην καθαριότητα και την υγιεινή, κατανοούμε αυτές τις προκλήσεις και σχεδιάζουμε λύσεις που σας βοηθούν να διατηρείτε μια αποτελεσματική διαδικασία καθαριότητας των εγκαταστάσεών σας. Ενσωματώνοντας τις καλύτερες λύσεις σε χημικά, εργαλεία και μηχανήματα με τα προγράμματα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουμε, βοηθάμε τους πελάτες μας να εξασφαλίζουν πραγματική λειτουργική αποδοτικότητα και αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις σας με πιο έξυπνες λύσεις.

 

Υποστήριξη σε Συνεργεία Καθαρισμού

Θεωρούμε τον εαυτό μας συνεργάτης σας στην επιτυχία και εργαζόμαστε από κοινού μαζί σας για τη μακροπρόθεσμη μείωση της χρήσης, της σπατάλης και του κόστους. Είμαστε στο πλευρό σας σε κάθε βήμα, βοηθώντας σας να διατηρείτε πιο λιτές και πιο πράσινες διαδικασίες, με την υποστήριξη των καλύτερων λύσεων στις υπηρεσίες κτιρίων.

 

Βελτιστοποίηση προϊόντων
Παρέχουμε λύσεις για εφαρμογές όπως η φροντίδα δαπέδων, η φροντίδα των χώρων υγιεινής, ο έλεγχος των οσμών, ο έλεγχος των λοιμώξεων και άλλα, εξασφαλίζοντας συνεπή αποτελέσματα στο σύνολο των λειτουργικών διαδικασιών σας.

 

Αποκλειστική υποστήριξη
Χάρη στην 24ωρη υποστήριξη πωλήσεων, μάρκετινγκ, τιμολόγησης και τεχνικής εξυπηρέτησης για τα Συνεργεία Καθαρισμού, εσείς και οι ομάδες σας έχετε εξασφαλισμένη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση για όλες τις ανάγκες καθαρισμού.

 

Ομάδες συνεταιριστικών εταιρειών και αγορών

 

Εκπαίδευση
Για εγγυημένη εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών και της βέλτιστης τεχνογνωσίας στον τομέα των τελευταίων τεχνολογιών καθαρισμού, παρέχουμε πρακτική εκπαίδευση για εσάς και τους πελάτες σας.