Φροντίδα κουζίνας
Απλές, ασφαλείς και βιώσιμες λύσεις καθαρισμού

Thumbnail Thumbnail

Αποτελεσματικές λύσεις φροντίδας κουζίνας

 

Η παροχή εκπληκτικού φαγητού στους επισκέπτες σας ξεκινάει από ένα καθαρό, προστατευμένο χώρο όπου χρησιμοποιούνται αξιόπιστα προϊόντα για τη φροντίδα της κουζίνας. Από μικρά εστιατόρια μέχρι μεγάλες κουζίνες, πάγκους επεξεργασίας τροφίμων και εγκαταστάσεις catering και δεξιώσεων, η Diversey κατανοεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των υπηρεσιών εστίασης του σήμερα.

  • Μείωση απορριμμάτων τροφίμων
  • Πιο απλά, πιο ασφαλή και πιο γρήγορα συστήματα καθαρισμού
  • Καλύτερη εμπειρία επισκεπτών
  • Υπεύθυνη χρήση υλικών συσκευασίας
  • Έλεγχος κόστους
  • Ασφάλεια τροφίμων

 

Ολοκληρωμένες λύσεις για τη Φροντίδα Κουζίνας

Συνδυάζοντας χημικά προϊόντα καθαρισμού κουζίνας και πλυντηρίου πιάτων, εργαλεία καθαρισμού, εκπαίδευση και υπηρεσίες όπως το IntelliDish, οι πελάτες μας ανταποκρίνονται στις μεγαλύτερες προκλήσεις με τις πιο έξυπνες και πιο ολοκληρωμένες λύσεις.

 

Καθαρισμός κουζίνας
Από καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης για χειρωνακτικό πλύσιμο πιάτων και καθαρισμό δαπέδων και επιφανειών έως εξειδικευμένα καθαριστικά προϊόντα.

Καθαρισμός κουζίνας

 

Πλυντήριο Πιάτων - Ποτηριών
Από απορρυπαντικά, στεγνωτικά, απολυμαντικά, εώς αφαιρετικά λεκέδων

Πλυντήριο Πιάτων - Ποτηριών

 

Εργαλεία καθαρισμού
Από εργαλεία καθαρισμού δαπέδων και εσωτερικών χώρων έως εργαλεία χειρωνακτικού καθαρισμού σκευών και εξοπλισμού κουζίνας.

εργαλεία καθαρισμού

 

Υπηρεσίες
Από υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, εκπαίδευσης και συστημάτων παρακολούθησης έως συμβουλευτική για την ασφάλεια των τροφίμων.

υπηρεσίες

 

Κατανόηση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επαγγελματικής κουζίνας σας, η αξιολόγηση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας των λύσεών σας είναι απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας. Ως ηγέτης του κλάδου, η Diversey συνεργάζεται μαζί σας για τη βελτιστοποίηση της χρήσης πόρων, της αποδοτικότητας των χημικών και της συμμόρφωσης της επιχείρησή σας με τα πρότυπα υγιεινής, ασφάλειας και βιωσιμότητας και τις σχετικές δαπάνες.