Σχετικά με 

About Us About Us

Σκοπός μας είναι να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τους ανθρώπους καθημερινά

 

Η Diversey ήταν και θα είναι πάντα πρωτοπόρα με λύσεις που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη καθημερινά . Παρέχουμε διαρκώς επαναστατικές τεχνολογίες καθαρισμού και υγιεινής που προσφέρουν απόλυτη σιγουριά στους πελάτες μας, σε όλους τους κλάδους της αγοράς παγκοσμίως και περιλαμβάνουν : προϊόντα καθαρισμού, συστήματα και υπηρεσίες ενσωματώνοντας αποτελεσματικά χημικά, μηχανήματα και βιώσιμες λύσεις. Με αυτόν τον τρόπο κατοχυρώνουμε μια μοναδική θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες υγιεινής και καθαρισμού, παγκοσμίως. Όλα όσα κάνουμε έχουν στο επίκεντρο τους πελάτες μας και βασίζονται στην πεποίθηση ότι ο καθαρισμός και η υγιεινή είναι βασικά στοιχεία της ζωής μας.

Αξιοποιώντας τα 95 χρόνια εμπειρίας και γνώσης, η Diversey αναπτύσσει τεχνολογίες καθαρισμού που σώζουν ζωές παρέχοντας μια προσαρμοσμένη, πελατοκεντρική προσέγγιση που ενισχύει τις βιώσιμες λύσεις. Προστατεύουμε και βελτιώνουμε το περιβάλλον ενώ δραστηριοποιούμαστε θέτοντας τις ανάγκες των πελατών μας στο επίκεντρο κάθε ενέργειάς μας. Η ηθική δέσμευση της Diversey αποτυπώνεται σε όλα τα προϊόντα μας και στις καθημερινές μας σχέσεις με τους εργαζόμενους, τους πελάτες μας και τον πλανήτη. Η ηθική αυτή αποτελεί την βάση της δέσμευσης μας να είμαστε πρωτοπόροι στο μέλλον και δημιουργοί συνδεσιμότητας και καινοτομίας για τους πελάτες μας. για παροχή πρωτοποριακών λύσεων που συνδέουν τις ανάγκες των πελατών μας με την καινοτομία.

 

Το Internet of Clean™ είναι κομβικής  σημασίας για την αγορά μας, καθώς συνδέει την αναλυτική σκέψη με τη μηχανική λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η ανάλυση  δεδομένων για τον καθαρισμό και την υγιεινή μετατρέπεται  σε αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησης   και σε καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου κεφαλαίου. Η Diversey συμβάλλει  στη δραστική βελτίωση της παραγωγικότητας σε χαμηλότερα συνολικά λειτουργικά κόστη και προστασία της επωνυμίας της επιχείρησής σας .

 


ΟΡΑΜΑ

Ένας υγιής και ασφαλής κόσμος όπου οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να ζήσουν καλύτερα.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να προστατεύουμε και να φροντίζουμε τους ανθρώπους καθημερινά με πρωτοποριακές τεχνολογίες καθαρισμού και υγιεινής.


ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες της εταιρείας είναι αυτές που υποστηρίζουμε και πιστεύουμε ότι λειτουργούν ως κατευθυντήριες αρχές μας και θέτουν το πρότυπο για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται η εταιρείας μας απέναντι στη κοινωνία.

Πιστεύουμε στη φροντίδα των ανθρώπων

Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας, τον πλανήτη μας και τις υποσχέσεις που δίνουμε. Η φροντίδα είναι ενσωματωμένη σε ό, τι κάνουμε και σε ό, τι πιστεύουμε.

 

Πιστεύουμε ότι είμαστε πειθαρχημένοι επιχειρηματίες

Είμαστε ακούραστοι στην αναζήτηση της νέας και της επόμενης ιδέας. Το ατέρμονο πνεύμα και η συνεχής αποφασιστικότητά μας είναι αυτά που μας οδηγούν στο να είμαστε καλύτεροι από ό, τι ήμασταν την προηγούμενη μέρα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις, ανεβάχοντας τον πήχη και κερδίζοντας.

 

Πιστεύουμε στη λήψη αποφασιστικών αποφάσεων

Διατηρούμε υψηλά πρότυπα που σημαίνει ότι πρέπει να λάβουμε σκληρές αποφάσεις. Δεν παίρνουμε αυτές τις αποφάσεις εύκολα, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε επιλογές για το καλό της επιχείρησής μας και το καλό των ανθρώπων μας.