Κλάδος Φιλοξενίας
Αποτελεσματικές και Βιώσιμες Λύσεις για Αυξημένη Ικανποίηση των Επισκεπτών σας
 

Thumbnail Thumbnail

Η μακρά μας εμπειρία μας και η παροχή ολοκληρωμένων, καινοτόμων λύσεων μας επιτρέπει να μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με παροχή υπηρεσιών απόλυτα ασφαλών, βιώσιμων και οικονομικών. 

Οι επισκέπτες σας περιμένουν να βρεθούν σε ασφαλείς, καθαρούς και με ευχάριστο άρωμα χώρους απολαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας. Ως παγκόσμιος ηγέτης στη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων υγιεινής, η Divesrey ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών σας επιτυγχάνοντας υψηλότερη ικανοποίηση και αφοσίωση. Κάθε μια από τις λύσεις που προσφέρουμε ξεκινάει από την κατανόηση των επιχειρησιακών αναγκών και προκλήσεων του κλάδου. 

 

Image removed.

Η εφαρμογή εύχρηστων και αποτελεσματικών λύσεων παρέχει ομοιμορφία σε όλες τις εγκαταστάσεις και αντιμετωπίζει τυχόν ανησυχίες που σχετίζονται με την προσέλκυση και διατήρηση επισκεπτών, την ενίσχυση της επωνυμίας σας, τη διαχείριση του κόστους εργασίας και ενέργειας και την εφαρμογή βιώσιμων λύσεων και πρακτικών που είναι ασφαλέστερες για τον πλανήτης μας.

Ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού για το Κλάδο Φιλοξενίας

Οι πελάτες μας εμπιστεύονται τις λύσεις μας, διότι υιοθετούμε μια ολιστική προσέγγιση για τον καθαρισμό, ενεργώντας ως ο ολοκληρωμένος πάροχος υγιεινής υποστηρίζοντάς τους σε κάθε βήμα καθαρισμού. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του ξενοδοχείου, δημιουργούμε ένα μοναδικό πρόγραμμα καθαρισμού που είναι κατάλληλο για εσάς.

Image removed.

Αυτές οι λύσεις μπορούν να μεγιστοποιηθούν μέσω των προγραμμάτων του Κλάδου Φιλοξενίας:

  • Έξυπνες λύσεις για το εστιατόριο
  • Βιώσιμες λύσεις πλύσης ιματισμού
  • Αποδοτικές λύσεις οροφοκομίας

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΛΕΓΧΟΣ με τη Diversey

Με τη προσέγγιση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ, η Diversey φέρνει τις εργασίες καθαρισμού σε πλυντήρια, εστιατόρια και χώροι υποδοχής σε νέο επίπεδο με παραγωγικό και υπεύθυνο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείτε την απόδοση της επιχείρησή σας. 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ Μείωση κατανάλωσης χημικών, νερού, ενέργειας και λιγότερα απόβλητα

ΑΝΑΠΤΥΞΗ Τζίρου μέσω σωστής επικοινωνίας και εμπειρίας των επισκεπτών

ΕΛΕΓΧΟΣ Παρακολούθηση, μέτρηση και αναφορές των ενεργειών μας