Συνεχής βελτίωση
Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αναζητούμε διαρκώς τη βελτίωση

Thumbnail Thumbnail

DiverseyΗ Diversey είναι παγκόσμιος ηγέτης στις Λύσεις Υγιεινής, με εξειδικευμένη και κορυφαία γνώση στοΚλάδο Φιλοξενίας.

 

Εκπαίδευση και Διαδικασίες 

Κάθε λύση της Diversey παρέχεται μαζί με ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης είτε ως εκπαίδευση νέων πελατών είτε ως περιοδική εκπαίδευση είτε ως εξατομικευμένη ειδίκευση/επίλυση προβλημάτων. Η Diversey διασφαλίζει πάντοτε ότι οι εργαζόμενοί σας έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού και τη σωστή χρήση των προϊόντων.

 

Αναφορά αξίας

Η έγκαιρη και ακριβής παροχή αναφορών είναι παράγοντας κλειδί για τις λειτουργικές διαδικασίες της Diversey. Οι ομάδες Τεχνικής Υποστήριξής μας χρησιμοποιούν εργαλεία αναφορών τελευταίας τεχνολογίας για την αξιολόγηση, τον έλεγχο και την αναφορά υφιστάμενων και δυνητικών προβλημάτων, καθώς και για τον εντοπισμό περιθωρίων βελτίωσης της απόδοσης.

 

Συστήματα δοσομέτρησης

DiverseyΤα συστήματα δοσομέτρησης της Diversey εστιάζουν στον έλεγχο της αραίωσης, στην ασφάλεια των εργαζομένων και στην ευκολία χρήσης. Η συντήρηση του εξοπλισμού γίνεται από ειδικό τεχνικό προσωπικό της Diversey χωρίς καμία επιβάρυνση των πελατών μας

 

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η εκτεταμένη εμπειρία μας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και οι ειδικοί εφαρμογών δίνουν στην Diversey τη δυνατότητα να εκτιμά και να προτείνει βελτιώσεις στις διαδικασίες και στις εσωτερικές λειτουργίες μιας επιχείρησης για την αύξηση της αποδοτικότητας και της ασφάλειας.

 

Συστήματα προϊόντων

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων και συστημάτων, ειδικά επιλεγμένη για μέγιστη απόδοση, ασφάλεια και απλότητα. Οι λύσεις μας βασίζονται συχνά στη χρήση συμπυκνωμένων προϊόντων με ασφαλή και εύχρηστο εξοπλισμό ελέγχου της αραίωσης.

 

Εγκαταστάσεις και Υποστήριξη

Όλες οι εγκαταστάσεις της Diversey ακολουθούν την ίδια διαδικασία, ώστε να διασφαλίζεται η ελάχιστη δυνατή επίδραση της αλλαγής στις λειτουργικές διαδικασίες του πελάτη. Παρέχεται επιτόπια υποστήριξη για το σύνολο του εξοπλισμού και των χημικών προϊόντων, ενώ η Εξυπηρέτηση Πελατών της Diversey λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της αποκλειστικής γραμμής βοήθειας 800 χωρίς χρέωση.

 

Βιωσιμότητα

Πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα και η υγιής κερδοφορία συμβαδίζουν. Οι λύσεις που προστατεύουν το περιβάλλον είναι πιο επικερδείς και αποτελούν καλύτερη επιχειρηματική πρακτική για το τώρα και το μέλλον. Παράλληλα, μας επιτρέπουν να τηρούμε την υπόσχεσή μας για υπευθυνότητα απέναντι στην ευρύτερη κοινότητα, κάτι που αποτελεί κεντρικό σημείο του συστήματος αξιών της Diversey.

Συνεχής βελτίωση του Κλάδου Φιλοξενίας

Diversey προσφέρει στους πελάτες της προγράμματα με:

  • Τα καλύτερα συστήματα δοσομέτρησης και διανομής στην αγορά, τα οποία εγγυώνται το χαμηλότερο κόστος χρήσης
  • Εξατομικευμένη εκπαίδευση, με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά στην πλατφόρμα e-Learning της Diversey (συμπεριλαμβανομένων ειδικών βίντεο εκπαίδευσης για κάθε πελάτη)
  • Τεχνική Εξυπηρέτηση σε εθνικό επίπεδο, με έμφαση στην παροχή της καλύτερης δυνατής λύσης για εσάς. Περιλαμβάνεται δυνατότητα διεξαγωγής ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.