Προσωπική υγιεινή
Επειδή κάθε στιγμή μετράει

Hand soaps and sanitizers Diversey Hand soaps and sanitizers Diversey

Όταν πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος, γνωρίζουμε ότι ακόμη και οι μικρές στιγμές μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο, όποιος κι αν είναι ο τομέας δραστηριοποίησής σας.

Η Diversey έχει αναλάβει τη δέσμευση να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στην προσωπική υγιεινή μέσα από τη συνεχή καινοτομία και συνεργασία με τους πελάτες μας. Οι λύσεις υγιεινής που προσφέρουμε υποστηρίζουν πλήθος αναγκών σε πολλαπλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών φιλοξενίας, εστίασης, ιατρικής περίθαλψης και λιανικής πώλησης.

 

Ηγέτης στις λύσεις προσωπικής φροντίδας

Όταν η υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων σας αποτελεί βασική σας μέριμνα, η υγιεινή των χεριών είναι κρίσιμη παράμετρος για την καταπολέμηση επιβλαβών μικροβίων. Η Diversey δημιουργεί αποτελεσματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προκλήσεις των περιβαλλόντων για τα οποία έχουν σχεδιαστεί.

 

Χώροι υποδοχής
Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες σας βλέπουν την καθαριότητα των χώρων υποδοχής του κοινού ως αντανάκλαση των προτύπων υγιεινής που εφαρμόζετε στους χώρους του προσωπικού. Η προσέγγισή σας στην υγιεινή των χεριών καθησυχάζει αυτές τις ανησυχίες. Γι' αυτό προσφέρουμε ασφαλείς λύσεις στεγανής υγιεινής, με ισχυρά συστήματα διανομής εξοπλισμένα με αντικλεπτική προστασία, τα οποία διασφαλίζουν σταθερή διαθεσιμότητα, χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας και υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών για την προστασία της επωνυμίας σας.

 

Χώροι προσωπικού
Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να εστιάσετε στην επιχείρησή σας, γι' αυτό σχεδιάζουμε πιο ασφαλή, πιο απλά και περισσότερο διακριτικά προϊόντα υγιεινής χεριών που μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στις βασικές διαδικασίες σας. Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό σας να λειτουργεί κάθε στιγμή με τα ίδια υψηλά πρότυπα σε κάθε τομέα εφαρμογής, τύπο εγκαταστάσεων και γεωγραφική περιοχή.

 

Σχολικές αίθουσες
Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για εσάς. Κατανοείτε ότι η σωστή υγιεινή των χεριών είναι η αποτελεσματικότερη άμυνα κατά της εξάπλωσης των κρυολογημάτων, της γρίπης και άλλων λοιμώξεων σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα. Εμείς υποστηρίζουμε τις προτεραιότητές σας, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις υγιεινής των χεριών κατά της εξάπλωσης των μικροβίων και μάλιστα με προϊόντα χωρίς αλλεργιογόνα για τη φροντίδα της υγείας των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

 

Φροντίδα υγείας
Γνωρίζουμε ότι τα καθαρά χέρια σώζουν ζωές, αφού η υγιεινή των χεριών είναι το πιο αποτελεσματικό μεμονωμένο βήμα κατά της μετάδοσης λοιμώξεων που μπορούν να προληφθούν. Μοιραζόμαστε τη δέσμευσή σας για τη συνεχή βελτίωση της συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής των χεριών και παρέχουμε λύσεις που σας βοηθούν να εκπληρώσετε τα «5 βήματα για την αποτελεσματική υγιεινή των χεριών» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στους χώρους φροντίδας των ασθενών.

 

Χώροι επισκεπτών
Γνωρίζουμε ότι τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας που μοιράζεστε με τους επισκέπτες σας αντανακλούν τις αξίες σας και παρέχουν μια ευκαιρία βελτίωσης της εμπειρίας των επισκεπτών σας. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για τη σχεδίαση λύσεων προσωπικής φροντίδας με ελκυστική εμφάνιση, ακόμη και κατά παραγγελία, με επώνυμα προϊόντα που οι επισκέπτες σας γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Οι τρόποι διανομής των προϊόντων συμβάλλουν στη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων και παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της βιωσιμότητας, σε συνδυασμό με ανώτερη σχέση κόστους-χρήσης.

 

Αξιόπιστες σειρές προϊόντων

Διαθέτουμε ένα δυνατό χαρτοφυλάκιο διεθνών σειρών προϊόντων, για την κάλυψη των αναγκών σε όλους τους τομείς που εξυπηρετούμε. Οι πελάτες απευθύνονται σε εμάς επειδή προσφέρουμε αξιόπιστες, πρωτοποριακές και οικονομικά αποδοτικές λύσεις. Μένουν μαζί μας επειδή η εξυπηρέτηση και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια παραμένουν ασύγκριτες.

 

Παγκόσμια προσβασιμότητα

Με παρουσία σε έξι ηπείρους, είμαστε σταθερά προσηλωμένοι στη δημιουργία θετικού, βιώσιμου αντίκτυπου, βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω της κάλυψης αναγκών στις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε εμείς και οι πελάτες μας.

 

Soap For Hope™

Πάνω από 7 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν με ένα απλό πλύσιμο των χεριών. Και κάθε χρόνο, ένα τυπικό ξενοδοχείο 400 δωματίων παράγει 3,5 τόνους στερεών αποβλήτων σαπουνιού. Αυτά τα απόβλητα καταλήγουν σε χωματερές ή μεταφέρονται σε κάποια παγκόσμια μονάδα ανακύκλωσης, με ιδιαίτερα υψηλό κόστος για τα ξενοδοχεία.

Το πρόγραμμά μας «Soap for Hope» εκπαιδεύει τις επαπειλούμενες κοινότητες πώς να συλλέγουν τα απορρίμματα σαπουνιού από τα ξενοδοχεία και να τα μετατρέπουν σε νέες πλάκες σαπουνιού.

 

Πρόγραμμα Private Organizations for Patient Safety (POPS) για την Υγιεινή των Χεριών

Ως μέλος του προγράμματος Private Organizations for Patient Safety Hand Hygiene, μιας πρωτοβουλίας του Τμήματος Παροχής Υπηρεσιών και Ασφάλειας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, θέλουμε να χρησιμοποιούμε την παγκόσμια ηγετική μας θέση για τη βελτίωση της εφαρμογής των συστάσεων του ΠΟΥ σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των αναπτυσσόμενων χωρών.

 

Μαζί, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της μείωσης των λοιμώξεων που συνδέονται με περιβάλλοντα ιατρικής περίθαλψης σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των παθογόνων που είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά.