Πολυτελές κρεμοσάπουνο χεριών, μαλακτικό σαμπουάν & αφρόλουτρο, ενυδατική λοσιόν χεριών & σώματος

Amenities Diversey LAPE Amenities Diversey LAPE

Ευχαριστήστε τους επισκέπτες σας ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις

 

LAPE Sustainable Amenities

Η συλλογή προϊόντων περιποίησης δέρματος Lapē επιτρέπει στους επισκέπτες σας να μεταμορφώσουν τις καθημερινές στιγμές σε μια γαλήνια, πολυτελή εμπειρία για όλες τις αισθήσεις που εμπλουτίζει το σώμα και την ψυχή τους.

Με την καθολική του απήχηση, το λεπτό άρωμα του Lapē παραμένει στον αέρα για να δημιουργήσει μια μόνιμη εντύπωση σε οποιονδήποτε χρησιμοποιεί τις τουαλέτες και τα ντους σας.

 
Η συλλογή Lapē προσθέτει πραγματική αξία στην επωνυμία σας – μετατρέποντας κάθε στιγμή πλυσίματος σε μια αξέχαστη εμπειρία επισκέπτη

 

LAPE Sustainable Hotel Amenities

 

 

test

 

Βελτιώστε την εμπειρία του brand σας

Η ξεχωριστή λειτουργική σχεδίαση συνδυάζεται άψογα με οποιαδήποτε προσφορά περιβάλλοντος.

 Μια πιο εξελιγμένη εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς διανεμητές. 

 

 

test

Ελαχιστοποιήστε τις περιβαλλοντικές σας επιπτώσεις

Τα προϊόντα της Lapē, με 100% ανακυκλωμένα μετά την κατανάλωση πλαστικά και 100% σκευάσματα χωρίς μικροπλαστικά, σας βοηθούν να συμβάλετε στο μέλλον των ωκεανών χωρίς πλαστικά και να μειώσετε την  υγειονομική ταφή των αποβλήτων, προστατεύοντας τον πλανήτη.

Η επανεπεξεργασία των υπαρχόντων πλαστικών καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και ορυκτά καύσιμα. Οι επιλογές με δυνατότητα επαναπλήρωσης σάς βοηθούν να ελαχιστοποιήσετε περαιτέρω το περιβαλλοντικό σας αντίκτυπο συγκριτικά με τις παραδοσιακές συσκευασίες.

 

Lape Collection          

                                                                                       

test

Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών

Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία με το καθολικά ελκυστικό άρωμα της συλλογής Lapē.

Προσφέροντάς τους κρεμοσάπουνα και λοσιόν υψηλής ποιότητας που είναι ταυτόχρονα και βιώσιμα, θα δημιουργήσετε μια ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ των επισκεπτών και του χώρου σας. Προσφέρετε επαναγεμιζόμενα, ανακυκλωμένα προϊόντα που αποδεικνύουν τη δέσμευσή σας στη βιωσιμότητα.

 

 

 

test

Προωθήστε την καλή υγιεινή

Προσελκύστε πελάτες με ελκυστικές επιλογές πλυσίματος δέρματος για να μειώσετε τον κίνδυνο λοιμώξεων και εστιών και να μειώσετε τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων με ήπια σύνθεση κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.

Με το προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα της Lapē και τις φόρμουλες χωρίς φθαλικές ενώσεις, paraben και triclosan.

 

 


ΝΕΟ!
Lapē Collection Earth Edition

Lape Collection

Με αγάπη για τη θάλασσα και τον πλανήτη, η συλλογή Lapē Earth Edition είναι μια νέα επέκταση της σειράς Lapē Collection, η οποία παρουσιάζεται σε επαναγεμιζόμενα 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια των 300ml, με αντλία.

Με οικολογική πιστοποίηση Nordic Swan και 100% σύνθεση χωρίς μικροπλαστικά*, η συλλογή Lapē Earth Edition διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες σας έχουν μια χαλαρωτική και απολαυστική εμπειρία, η οποία ενισχύεται από ένα μείγμα εκλεκτού, εξαιρετικά βιοδιασπώμενου αρώματος** και μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση και αίσθηση.

 

Τα νέα προϊόντα της συλλογής Lapē Earth Edition θα σας βοηθήσουν να εμπλουτίσετε την προσφορά σας βελτιώνοντας τα εξής:

 

Εμπειρία πελατών

Κομψό, μοντέρνο αρωματικό κρεμοσάπουνο χεριών, μαλακτικό σαμπουάν & αφρόλουτρο, ενυδατική λοσιόν χεριών & σώματος για την καλύτερη εμπειρία πελάτη

 

Περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Πιστοποίηση Nordic Swan, 100% σύνθεση χωρίς μικροπλαστικά* και 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια των 300ml με αντλία.

Γεμίζοντας ξανά τα μπουκάλια των 300ml από συσκευασία 5L κατασκευασμένη από 50% πλαστικό PCR, μπορείτε να περιορίσετε σε μεγάλο βαθμό τα πλαστικά απόβλητα σε σύγκριση με τη χρήση συσκευασιών μιας χρήσης

 

Αποτελεσματικότητα κόστους

Μειώστε σημαντικά το λειτουργικό κόστος της φιλοξενίας σας μέσω αναπλήρωσης συσκευασιών 300ml από συσκευασία 5L - η καλύτερη ποιότητα σε προσιτή τιμή (άριστη σχέση ποιότητας/τιμής)

 

Αποδοτικότητα

Το σκούρο πορτοκαλί χρώμα του μπουκαλιού καλύπτει τη στάθμη του υγρού, επομένως δεν είναι απαραίτητη η τακτική επαναγέμιση του, εξοικονομώντας χρόνο προετοιμασίας δωματίου

Η συλλογή Lapē Earth Edition είναι μέρος της επιλογής μας "More Than Green". Επιλέγοντας την συλλογή Lapē Earth Edition, λαμβάνετε ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα στην κατηγορία "Παροχές φιλοξενίας".

 

Ευχαριστήστε τους επισκέπτες σας με την αισθησιακή ομορφιά της συλλογής Lapē Earth Edition, ενώ συμβάλλετε σε χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις ****

Lape benefits

Ανακαλύψτε τη σειρά προϊόντων Lapē Collection 

 

*Τα συστατικά της φόρμουλας Lapē Collection Earth Edition δεν περιέχουν μικροπλαστικά.
** Το άρωμα που χρησιμοποιείται στη σύνθεση του Lapē Collection Earth Edition έχει αξιολογηθεί ως προς τη βιοδιασπασιμότητα σύμφωνα με τα πρότυπα OECD 301 και OECD 310. Διατίθεται δήλωση κατόπιν αιτήματος.
*** Η λοσιόν δεν διαθέτει πιστοποίηση Nordic Swan
****μέσω ανεξάρτητης διαδικασίας πιστοποίησης προϊόντων που πιστοποιείται από το σύστημα Nordic Ecolabel