Φροντίδα κτιρίων
Μια συστηματική προσέγγιση στην καθαριότητα

Thumbnail Thumbnail

Μια συστηματική προσέγγιση στον καθαρισμό

 

Η εμφάνιση των σκληρών επιφανειών και των δαπέδων είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για τη συνολική εμφάνιση του εσωτερικού χώρου ενός κτιρίου. Η αποτυχημένη συντήρηση των δαπέδων και των σκληρών επιφανειών έχει ως επακόλουθο γρήγορες φθορές και πολυδάπανες αντικαταστάσεις. Για πολλούς, η δυσκολία έγκειται στην επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων όσον αφορά την εμφάνιση, την προστασία και την ασφάλεια, με λιγότερο κόστος, ελλείψεις προσωπικού και περιορισμένο χρόνο.

 

Έχουμε αναπτύξει ολοκληρωμένες, απλές και εύκολα εφαρμόσιμες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε πρόκληση καθαρισμού και υγιεινής που αντιμετωπίζετε. Οι λύσεις μας περιλαμβάνουν προϊόντα καθαρισμού γενικής χρήσης για όλες τις επιφάνειες στις εγκαταστάσεις σας,  και εξειδικευμένα προϊόντα για ειδικούς τύπους ρύπων και λεκέδων ή ειδικές απαιτήσεις υγιεινής. 

 

Φροντίδα κτιρίων

 

Σε συνδυασμό με σωστά εργαλεία, εξοπλισμό και τις κατάλληλες υπηρεσίες, οι λύσεις της Diversey βελτιστοποιούν την απόδοση και την κερδοφορία της επιχείρησής σας, δίνοντάς σας την ελευθερία να εστιάσετε στις βασικές σας δραστηριότητες:

  • Κερδοφόρα ανάπτυξη - Η πηγή ζωτικότητας της επιχείρησής σας. Η Diversey παρέχει λύσεις που σας βοηθούν να αποκτήσετε νέους πελάτες, να βελτιστοποιήσετε τις υπάρχουσες συμβάσεις συνεργασίας, να επεκτείνετε τις υπηρεσίες σας και να εισέλθετε σε νέες αγορές, τοποθετώντας σας στη σωστή θέση για την επιτυχία.

  • Βελτιστοποίηση κεφαλαίου κίνησης - Η διαχείριση των οικονομικών πόρων είναι παράμετρος ζωτικής σημασίας για την κερδοφορία. Η Diversey είναι ο σύμμαχός σας στη βελτίωση των αγορών, τη μείωση του αποθέματος και την ελαχιστοποίηση του κόστους συντήρησης του εξοπλισμού. Η ρευστότητα είναι κρίσιμη για την ανάπτυξή σας και είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε δίπλα σας για τη βελτιστοποίηση των δαπανών σας.

  • Μείωση λειτουργικού κόστους - Το χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων της Diversey είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να χρησιμοποιείται, καταναλώνεται και ξοδεύεται λιγότερο.  Δίνουμε έμφαση στο συνολικό κόστος καθαρισμού, από την εργασία μέχρι τις προμήθειες, την ποιότητα και το κεφάλαιο. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα για πιο λιτές, πιο βιώσιμες και πιο αποδοτικές διαδικασίες.

  • Απόδοση ανθρώπινου δυναμικού και Ασφάλεια - Η βέλτιστη αξιοποίηση και η διατήρηση της υγείας των ανθρώπων σας είναι η ειδοποιός διαφορά στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, αυτό που θα σας εκτοξεύσει από μια καλή σε μια κορυφαία επιχείρηση. Η Diversey δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και σχεδιάζει τα προϊόντα της καθώς και την παρεχόμενη εκπαίδευση και υποστήριξη με γνώμονα την πρόληψη των ατυχημάτων.

  • Βιωσιμότητα - Η βιωσιμότητα έχει τρεις πυλώνες: τον άνθρωπο, τον πλανήτη και την κερδοφορία. Ο πυρήνας της βιωσιμότητας είναι η ισορροπία. Και βρίσκεται εδώ και καιρό στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Diversey. Καθημερινές ανησυχίες, όπως η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, η χρήση βιώσιμων λύσεων καθαρισμού και ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος και επηρεάζουν τις αγοραστικές αποφάσεις.  Εμείς σας βοηθάμε όχι απλώς να ανταποκριθείτε, αλλά να ηγηθείτε.

  • Συνεχής καινοτομία - Οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεστε πρέπει να σας παρουσιάζουν νέες ιδέες για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η Diversey είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε λύσεις φροντίδας κτιρίων, με μεγάλη εξειδίκευση στους τομείς της ιατρικής περίθαλψης, της λιανικής, των υπηρεσιών εστίασης και φιλοξενίας, μεταξύ άλλων.  Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για τη γνώση της αγοράς, συστήματα προϊόντων, μεθοδολογίες και υποστήριξη, για την επίσπευση της πορείας σας προς την κερδοφόρο ανάπτυξη.