Φροντίδα ιματισμού
Δημιουργία αξίας σε κάθε βήμα καθαρισμού του ιματισμού  

Thumbnail Thumbnail

Αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις φροντίδας ιματισμού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Είτε πρόκειται για ποιοτικό ιματισμό για τους επισκέπτες σας είτε για υγιεινά κλινοσκεπάσματα για τους ασθενείς σας, κάθε επιχείρηση επιδιώκει να παρέχει στους πελάτες της τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Στην Diversey, έχουμε θέσει στον εαυτό μας αυτήν ακριβώς την πρόκληση: να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις φροντίδας ιματισμού που όχι μόνο μειώνουν το κόστος και προωθούν τη βιωσιμότητα, αλλά καλύπτουν όλες τις ανάγκες καθαρισμού ανάλογα με τον κλάδο δραστηριότητας και τους πελάτες σας.

 

Η πρότασή μας για Βιώσιμη Ανάπτυξη

 

Ως εταιρεία με παγκόσμια παρουσία, είμαστε ευαισθητοποιημένοι στο ζήτημα της βιωσιμότητας σε όλες τις λύσεις που προσφέρουμε. Γι' αυτό αναζητούμε συνεχώς νέους και έξυπνους τρόπους ώστε οι πελάτες μας να εξοικονομούν πόρους, επιτυγχάνοντας όμως παράλληλα πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη. Εστιάζοντας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του ιματισμού, βοηθάμε τις επιχειρήσεις να διατηρούν τον ιματισμό τους σε άριστη κατάσταση και να βελτιστοποιούν τη χρήση πόρων, για την προστασία της επωνυμίας τους αλλά και του πλανήτη.

 

Οι ειδικοί μας στη φροντίδα ιματισμού παρέχουν υποστήριξη από την επιλογή ιματισμού μέχρι και την τελική τους απόρριψη. Αυτή η ολιστική προσέγγιση μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό και παρέχει στους πελάτες μας αναλυτικά στοιχεία και λύσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών, στη μείωση των λειτουργικών δαπανών και στην υιοθέτηση πιο βιώσιμων διαδικασιών.

 

Εικονίδια φροντίδας ιματισμού