Κλάδος Λιανεμπορίου
Προστατεύστε την επωνυμία σας

Thumbnail Thumbnail

Με τη δύναμη της τεχνογνωσίας και της εξειδικευμένης τεχνολογίας, προσφέρουμε λύσεις που προστατεύουν τη φήμη της επιχείρησής σας και την εξελίσσουν.

 

Η Diversey έχει εξασφαλίσει παγκόσμια επιτυχία στο κλάδο λιανεμπορίου χάρη στη βαθιά τεχνογνωσία και κατανόηση των αναγκών των πελατών μας. Οι λύσεις μας είναι η πρακτική αντανάκλαση όσων γνωρίζουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και για τους τρόπους με τους οποίους ορίζετε την επιτυχία των καταστημάτων σας.

 

Λειτουργική Απόδοση
Είτε μέσω ολοκληρωμένων συστημάτων καθαρισμού με το κατώτατο συνολικό κόστος χρήσης είτε μέσω επιτόπιας εκπαίδευσης, σας βοηθάμε να εξοικονομήσετε χρήματα βελτιστοποιώντας τις επενδύσεις σας σε προϊόντα, προσωπικό, πόρους και εξοπλισμό.

 

Εμπειρία πελατών
Η καθαριότητα και η ασφάλεια των τροφίμων έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη διατήρηση των πελατών. Γι' αυτό και οι λύσεις μας καλύπτουν σημαντικές πτυχές, όπως η καθαριότητα των δαπέδων, των χώρων τουαλέτας και των τμημάτων επεξεργασίας τροφίμων, για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα πρότυπα υγιεινής.

 

Βιωσιμότητα
Η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης είναι συνδεδεμένη με τους ανθρώπους, τον πλανήτη και την κερδοφορίας κάθε επιχείρησης. Οι βιώσιμες λύσεις θα κάνουν την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική, πιο κοινωνικά υπεύθυνη και τελικά πιο κερδοφόρα.

 

Άνθρωποι και Ασφάλεια
Από ατυχήματα και πτώσεις μέχρι σχεδιασμό αποκατάστασης καταστροφών, τα προγράμματά μας παρέχουν υποστήριξη στα καταστήματά σας μέσω ελέγχου, βελτιωμένων αναφορών και εκπαίδευσης, αυξημένο ηθικό των εργαζομένων και ασφαλών χημικών συστημάτων.

 

Τι σας προσφέρουμε

 

Η εμφάνιση είναι το παν

Γνωρίζατε ότι η ελλιπής καθαριότητα είναι η αιτία που γύρω στο 50% των πελατών δεν επισκέπτονται ξανά ένα κατάστημα; Μάλιστα, η έρευνα αγοράς αναφέρει ότι η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών λαμβάνει υπόψη την καθαριότητα όταν αποφασίζει πού θα κάνει τις αγορές της. Αυτό σημαίνει ότι η εμφάνιση των καταστημάτων σας και οι λύσεις καθαρισμού και υγιεινής που χρησιμοποιείτε είναι εξίσου σημαντικές με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε.

 

Αντίδραση πελατών

Η συνεργασία σας με την Diversey στον τομέα του καθαρισμού ισοδυναμεί με μια εξυπνότερη, μακροπρόθεσμη επένδυση στη φήμη της επιχείρησή σας και τους πελάτες σας.