Φροντίδα Χαλιών - Μοκετών
Καθαρά. Στεγνά. Γρήγορα. Καθαρισμός σχεδιασμένος για άνεση και απόδοση

Thumbnail Thumbnail

Η Diversey προσφέρει μια πλήρη γκάμα λύσεων για τη φροντίδα των χαλιών αντιμετωπίζοντας κηλίδες και λεκέδες, επιτρέποντας σας να επιτύχετε βαθύ καθαρισμό και δημιουργώντας μια άριστη πρώτη εντύπωση. Από σαμπουάν υψηλής απόδοσης έως ειδικά αφαιρετικά λεκέδων, η ολοκληρωμένη μας πρόταση εγγυάται το σωστό και βαθύ καθαρισμό των χαλιών σας.


Διαθέτουμε κορυφαίες λύσεις για τη φροντίδα των χαλιών, προσφέροντας τόσο εξοπλισμό όσο και αντίστοιχα καθαριστικά χαλιών και spotters. Το σύστημα ξηρού αφρού, στεγνώνει γρηγορότερα και καθαρίζει όπως και η ενθυλάκωση, καθώς ο αφρός απορροφά τους λεκέδες και δημιουργεί ένα φραγμό για τους ρύπους επιβραδύνοντας την επαναρρύπανση του πέλους του χαλιού κατά τη χρήση. Οι ψεκαστήρες καθημερινής χρήσης Taski Tapi Spotex προλαμβάνουν ατυχήματα από το να αφήσουν το σημάδι τους, όπως είναι ο χυμός σταφυλιών σταφυλιών, το κόκκινο κρασί, ο καφές ακόμη και το αίμα.

Τα προϊόντα Φροντίδας Χαλιών της Diversey αποτελούν μέρος της ολοκληρωμένης σειράς φροντίδας δαπέδων που ενσωματώνει χημικά, εργαλεία, έξυπνα μηχανήματα, εκπαίδευση και υποστήριξη εξασφαλίζοντας ποιοτικά αποτελέσματα. Είμαστε ο αξιόπιστος και ολοκληρωμένος συνεργάτης σας.