Για το κλάδο του λιανεμπορίου οι εργαζόμενοι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους. Θα πρέπει να προστατεύετε τους εργαζομένους σας κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.
Οι κυριότερες αιτίες τραυματισμού σε επαγγελματικές κουζίνες οφείλονται σε:
ολισθήσεις και πτώσεις
χειροκίνητους χειρισμούς και βαριές συσκευασίες
έκθεση σε ζεστές και επιβλαβείς ουσίες
Με την ανάπτυξη λύσεων ασφαλούς δοσολόγησης, μεταφοράς και χρήσης, θα βελτιώσετε το ηθικό και την ικανοποίηση του προσωπικού καθώς ο κίνδυνος τραυματισμού θα μειωθεί δραστικά.