Πώς λειτουργεί
Εξελιγμένη τεχνολογία ρομποτικού αισθητήρα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας

Thumbnail Thumbnail

Το νέο TASKI Swingobot 2000 είναι το αποτέλεσμα της συμβίωσης της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας ρομποτικού αισθητήρα που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

 

Η νέα ρομποτική λύση Swingobot 2000 είναι ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει τις τελευταίες τάσεις στον καθαρισμό και την τεχνολογία με τη μακρά εμπειρία των μηχανημάτων TASKI. Το νέο ρομπότ παρέχει διάφορα οφέλη για καθαριστική αυτονομία ή τη δυνατότητα απλής χειροκίνητης λειτουργίας του μηχανήματος. Εκτός από την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία αισθητήρα όπως η τεχνολογία 2d LIDAR και Sonar, το ρομπότ συνδέεται επίσης στο cloud για πλήρη ορατότητα και απομακρυσμένες ενημερώσεις.

Τα προϊόντα μας είναι εξοπλισμένα με πλήθος ενσωματωμένων λειτουργιών ασφάλειας για την προστασία των πελατών και του προσωπικού σας. Το αποτέλεσμα είναι ασφαλείς και αξιόπιστες λύσεις καθαρισμού δαπέδων για κάθε περιβάλλον.

  • 100% ασφάλεια: Κανένα μηχάνημα Intellibot δεν έχει προκαλέσει ποτέ τραυματισμό.
  • Ανίχνευση και αποφυγή εμποδίων: Με τη χρήση των αισθητήρων Sonar, τα μηχανήματα χρησιμοποιούν ηχητικά κύματα για την πλοήγηση ανιχνεύοντας αντικείμενα. 
  • Στιγμιαίο φρενάρισμα: Το μηχάνημα φρενάρει μέσα σε 0,48 δευτερόλεπτα αν κάποιος περαστικός διασταυρωθεί με την πορεία του.
  • Αισθητήρες αφής: Τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με επιπλέον σύστημα ασφάλειας που διακόπτει την κίνηση αν έρθουν σε επαφή με οποιοδήποτε αντικείμενο.
  • Βομβητής ασφαλείας: Ειδοποιεί τα άτομα όταν βρίσκεται εν κινήσει και αλλάζει μοτίβα ήχου με βάση τη φορά κίνησης.
  • Δείκτες σταματήματος/στροφής: Κάθε μηχάνημα διαθέτει προβολέα και μπροστινά/πίσω φώτα προειδοποίησης για στροφές, σταματήματα ή κίνηση προς τα πίσω.
  • Αποφυγή σκαλοπατιών

Οι αισθητήρες δαπέδου και επιφανειών αποτρέπουν την εκτροπή του μηχανήματος από πλατφόρμες και σκάλες.