Έξυπνες λύσεις
Συνεχής βελτίωση

Thumbnail Thumbnail

DiverseyΗ Diversey είναι παγκόσμιος ηγέτης στις Λύσεις Υγιεινής, με εξειδικευμένη και κορυφαία γνώση στις Υπηρεσίες Εστίασης

 

Προϊόντα και Συστήματα Δοσολόγησης

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων και συστημάτων, ειδικά επιλεγμένη για μέγιστη απόδοση, ασφάλεια και απλότητα. Οι λύσεις μας βασίζονται ως επί το πλείστον σε  συμπυκνωμένα χημικά προϊόντα με ασφαλή και εύχρηστο δοσομετρικό εξοπλισμό . Οι πλατφόρμες δοσολόγησης της Diversey εστιάζουν στον έλεγχο της αραίωσης, την ασφάλεια του προσωπικού και την ευκολία χρήσης. Η συντήρηση του εξοπλισμού γίνεται από καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό της Diversey χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη μας.

 

 

Diversey

 

Τεχνική Υποστήριξη

Όλες οι εγκαταστάσεις που πραγματοποιούνται από τηνς Diversey ακολουθούν την ίδια διαδικασία, ώστε να διασφαλίζεται η ελάχιστη δυνατή επίδραση στις λειτουργίες του πελάτη. Παρέχεται επιτόπια υποστήριξη για το σύνολο του εξοπλισμού και των χημικών προϊόντωνDiversey

 

Αναφορά αξίας

Η έγκαιρη και ακριβής παροχή αναφορών αποτελεί το κλειδί για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Diversey. Οι ομάδες Τεχνικής Υποστήριξης χρησιμοποιούν διάφορα εργαλεία αναφορών για την αξιολόγηση, τον έλεγχο και την αναφορά υφιστάμενων και δυνητικών προβλημάτων, καθώς και για την αναφορά περιθωρίων βελτίωσης της απόδοσης,

 

Εκπαίδευση και Διαδικασίες

Κάθε λύση της Diversey παρέχεται μαζί με  ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης είτε για χρήση με το νέο προσωπικό είτε περιοδική εκπαίδευση σε υπάρχον προσωπικό είτε ως εξατομικευμένη επίλυση προβλημάτων. Η ομάδα της Diversey διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοί σας έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για τη σωστή λειτουργία του εξοπλισμού και τη σωστή χρήση των λύσεων.

 

Πρoγράμματα για τη Μαζική Εστίαση

Η έρευνα αγοράς* δείχνει ότι η εμφάνιση ενός εστιατορίου είναι σημαντική για την ικανοποίηση των πελατών, τα ποσοστά επισκεψιμότητας και τα θετικά σχόλια για τη φήμη ενός εστιατορίου. . . Επομένως, αποτελεί σημαντικό παράγοντα και για την κερδοφορία του εστιατορίου σας. Τα Προγρμμάτα Μαζικής Εστίασης της Diversey έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει τις διαδικασίες καθαρισμού και την εμφάνιση των χώρων υποδοχής του εστιατορίου σας, ενισχύοντας συνεχώς τα αποτελέσματα του καθαρισμού και, κατ' επέκταση, την ικανοποίηση των πελατών.

 

Βιωσιμότητα

Πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα και η υγιής κερδοφορία αλληλοεξαρτόνται. Οι λύσεις που προστατεύουν το περιβάλλον είναι πιο επικερδείς και αποτελούν καλύτερη επιχειρηματική πρακτική για το τώρα και το μέλλον. Παράλληλα, μας επιτρέπουν να τηρούμε την υπόσχεσή μας για υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία, κάτι που αποτελεί βασικό στοιχείο των αξιών της Diversey.

Έξυπνες λύσεις για τη Μαζική Εστίαση

 

Diversey προσφέρει στους πελάτες της προγράμματα με:

  • Τα καλύτερα συστήματα δοσομέτρησης και δοσολόγησηε στην αγορά, τα οποία εγγυώνται το χαμηλότερο κόστος χρήσης
  • Εξατομικευμένη εκπαίδευση Diversey
  • Τεχνική Εξυπηρέτηση σε εθνικό επίπεδο, με έμφαση στην παροχή της καλύτερης δυνατής λύσης για εσάς. Περιλαμβάνεται δυνατότητα διεξαγωγής ελέγχων ασφάλειας τροφίμων.