Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων
O δρόμος για έναν ασφαλέστερο χώρο φροντίδας ηλικιωμένων

Thumbnail Thumbnail

Προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν το προσωπικό σας να διατηρεί την υγεία και την ανεξαρτησία του σε ένα υποστηρικτικό και καθαρό περιβάλλον.

 

Κατανοούμε τη σημασία της παροχής ασφαλούς φροντίδας και νοσηλείας, αλλά και εκείνη ενός οικείου περιβάλλοντος. Με τον νοροϊό, τα κρυολογήματα και τη γρίπη, καθώς και άλλα παθογόνα που απαντώνται συχνά σε τέτοια περιβάλλοντα, παρέχουμε λύσεις για την κάλυψη των δικών σας ιδιαίτερων αναγκών και σας βοηθούμε να διατηρήσετε μια υψηλή ποιότητα ζωής για το προσωπικό σας σε όλο το φάσμα υπηρεσιών φροντίδας.

 

DiverseyΗ ευρεία γκάμα προϊόντων της Diversey καλύπτει κάθε ανάγκη καθαριότητας και υγιεινής, από την κουζίνα έως το πλυντήριο και σε κάθε άλλο ενδιάμεσο χώρο. Οι λύσεις μας συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητας, στον έλεγχο του κόστους και στη βελτίωση της βιωσιμότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα μεγαλύτερη ικανοποίηση πελατών. Τα έξυπνα συστήματά μας ενσωματώνουν την τελευταία τεχνολογία σε συνδυασμό με ακριβείς και υπεύθυνες λύσεις διανομής, οι οποίες περιλαμβάνουν προϊόντα, διαδικασίες, εκπαίδευση και επικύρωση.

Απολύμανση χεριών