Πρόληψη των εξάρσεων

Thumbnail Thumbnail

Πρόληψη ξεσπάσματος λοιμώξεων

 

DiverseyΗ Diversey κατανοεί ότι οι εξάρσεις λοιμώξεων αποτελούν απειλή για τους πελάτες, τους φιλοξενούμενους, το προσωπικό, τους ασθενείς και τους επισκέπτες σας. Η δέσμευσή μας για ένα πιο καθαρό και υγιές μέλλον αντικατοπτρίζεται στην υποστήριξη που σας παρέχουμε για την ελαχιστοποίηση αυτού του κινδύνου και τη διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος. Η σωστή απολύμανση αποτελεί κρίσιμο μέτρο πρόληψης σε κάθε κτίριο. Τα απολυμαντικά προϊόντα που συμμορφώνονται με τις συστάσεις των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για τον περιβαλλοντικό έλεγχο των λοιμώξεων από τα κύρια παθογόνα σε επιφάνειες μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία υγιέστερων συνθηκών, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και να μειώσουν το συνολικό κόστος των υγειονομικών ιδρυμάτων.

 

Η δική μας δέσμευση

Διαθεσιμότητα πόρων

DiverseyΗ Diversey έχει εγκαινιάσει μια σειρά πόρων που βοηθούν τα ιδρύματα στη διαχείριση των εξάρσεων ιογενών λοιμώξεων και παρέχουν επίσης θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για βέλτιστες πρακτικές καθαρισμού και απολύμανσης σε δημόσιους χώρους. Όλο το υλικό αναφοράς αντικατοπτρίζει τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC).

 

Συμβουλές από ειδικούς

DiverseyΟι ειδικοί της Diversey είναι διαθέσιμοι για την παροχή συμβουλών σχετικά με τις διαδικασίες καθαρισμού και υγιεινής για νοσοκομεία και δημόσιους χώρους, όπως σχολεία και κτίρια γραφείων. Η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη να προσφέρει συμβουλές σε διοικητές ιδρυμάτων που επιθυμούν να αξιολογήσουν το πρωτόκολλο απολύμανσης που εφαρμόζουν και να βελτιώσουν τις τρέχουσες πρακτικές τους.

 

Ορθή πρακτική υγιεινής των χεριών

Το συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό ή με γέλη αλκοόλης μπορεί να προλάβει τη μετάδοση ασθενειών.

Diversey Πρόληψη των εξάρσεων: Πώς πρέπει να πλένετε τα χέρια σας